Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duktiga flickor får tålmodigt vänta



Slaget i bröstet
togs genom svaljet
tackar snällt, på alla fyra
din - ur svettigt öga, sprudlande
över kind piskad
mundelad vilja, drunknar
ler ur säd - kletig gloria

av miljontals vingklippta
vita änglar, utan rötter
att fruktlöst föda
spräckta läppars
skördade åkrar


En vacker dag kanske
även mitt hjärta - tillåts komma















Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 202 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-10-03 19:22



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det finns väl ett ordspråk som säger 'Snälla pojkar får inte kyssa stygga flickor'. Jag har aldrig förstått mig på det. Har hela tiden trott att människan hyser såväl 'godhet' som 'ondska' i sin möjliga själ. Bara att en del människor förefaller att vara 'mera' det ena... just då de gör sig synliga...
2018-10-03

  Hopplös själ
Är du en duktig flicka?
Dygden förkroppsligad medan lusten bultar i dina drömmar och orden du gestaltar på den vita oskuldsfulla bakgrunden!?
;)
2018-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream