Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pröva, öva om...

Folk påstår att jag faller ofta...
Det stämmer ju inte alls!
De har inte insett läget
att jag bara prövar
nya idéer från min
sjukgymnast, ja i
fall från fall...




Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-03 11:28



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Att ta sig upp är själva målet! :)
2018-10-05

  ULJO
Där fick du till det. Humos i allvarhetens stund
2018-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt