Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När en annans sanning om mig var osann


Låt mig

Låt mig få gå själv
Låt mig få gå ensam

Låt mig, under trädens kronor
I solens ljumma smekning

Låt mig, i vindens milda bris
I glansen av tjärnens krusade yta
Få blotta mig under mitt fogliga hölje

Låt mig, öppet låta tårar rinna
Utan att skyndsamt döljas

Låt mig, utan mask
Och utan tvingande ok
Få släta ut mina anletsdrag

Låt mig få vara,
Ana
Den starka, modiga




Fri vers av La yegua
Läst 272 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-03 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

La yegua
La yegua