Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


efteråt


dessa möten i drömmen
hur vemodiga
När man rycker till
vaknar och griper med handen

Handen fumlar bara i det tomma

saknaden

tänker dig alltid klokuggla kram <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 449 gånger
Publicerad 2018-10-03 13:23



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
framsteg - bryr mig inte
2022-07-06
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP