Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

English riddle!

2 + 2 = fish
3 + 3 = eight
7 + 7 = triangle

Make a drawing....




Övriga genrer av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-03 13:23



Bookmark and Share


  Verner Forsman
Vet du varför sexan var rädd för sju?
För att sjuan åt nio.

Tappar kanske lite när den blir en svengelsk gåta.... ;)
2018-10-09

  Solstrale VIP
Do you know Why six is afraid of seven?
Because Seven eight nine!
...
Rebusar är alltid kul...

Ska rita in i min bok... :)
2018-10-05

  lodjuret/seglare VIP
Gåtor piffar upp dagen, särskilt för huvudet och magen, tänk bara de vilka påstår, att även detta o kommande år, tråkiga nyheter för med sig i 'jagen'...
2018-10-04

  Verner Forsman
Kanske tappar den lite när den blir en svengelsk gåta.... ;)
2018-10-03

  Verner Forsman
2 + 2 = fisk
3 + 3 = åtta
7 + 7 = triangel

Gör en teckning...
2018-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt