Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa

Ta ett steg
Så har du redan börjat dansa
Dansa med skelett
Dansa med änglar
Dansa med dig själv
Dansa till öronbedövande tystnad
För all musik finns redan innanför ditt skallben
Förutom den musiken du inte hört
Och därför blir det viktigt
VIKTIGT
Att lyssna
Eller jag menar
Verkar finnas människor som har klarat sig
Hela sina dödstrista liv
Utan att överhuvudtaget lyssna
På något annat än sina skärmar
Synd för dem
Tror inte jag kan göra något åt det
Såna människor liksom
Lyssnar inte
Tycker lite synd om dem
Fastlåsta vid sina elektriska stolar
Eller soffor
Väntades på att deras öde
ska komma knackandes på
Deras dörrar
Och när det gör det
Så är det någon jobbig sån där Jehovas
Så de öppnar inte ens dörren
Jag vill sätta en granat i varje dörr
Spränga skiten ur dem
Och se människor dela sin förtvivlan över det




Fri vers (Fri form) av Bakom ridån
Läst 559 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-03 16:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dansen är frigörande och gör att sinnet får liv. Ett samtal kan också skapa dynamik.
2018-11-01

    ej medlem längre
Javisst är det så. Kommer skriva en re-poesi på denna. Och naturligtvis ange källa.
2018-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Bakom ridån