Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskebrunnen under månen

Det förflutnas alla månar
(när de minns mig igen)
är som eftertankens blekhet
i minnets djupa brunn,
förlorade mynt av önskan
och uttalad vilja till väl,
om natten lyser de hemligen
där nere i min själ.





Fri vers av Jan Widströmer VIP
Läst 421 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-10-03 16:54



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Vackert, fantasieggande bildspråk som tar mig vid handen och för mig in i den lite drömskt melankoliska stämningen. Tack!
2018-10-05

  Rise Little One
Vacker melodi under din poetiska penna!
2018-10-03

  Baystream
Så mjuka ord, läst flera ggr.
"Förlorade mynt av längtan"
önskade jag kommit på den meningen :)
Så vackert
2018-10-03

    ej medlem längre
Bara första raden så är man 'fast'
2018-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP