Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TV

Med så få inkarnationer får inte ens blygseln fäste




Bunden vers av Mats Edin VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-03 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP