Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Taxa på Vatten från regn.

 

Broder som broder men alla med sin gård sade ett nordiskt land till svenska befolkningen i somras under skogsbränder!

just nu är jag inte på riktig humor idag på grund av kränkande påhopp på mig när lämnade lite utrymme för funderingar uppgifter kring Östermalm fråga våld och problem. Det märktes att FB läsförståelser är tabularasa eller folket vill skaffa sig ett ligg för kvällen så jag blockerade i rader.

Men den artikeln om vatten vill jag inte lämna i glömska, det var min stad på tonårings tider. ARAD.

 

 

  • Även om det verkar otroligt att rumäner betalar en regnvattenskatt, har denna åtgärd antagits.

 Även om det verkar otroligt, kommer rumäner att betala en regnskatt. Denna åtgärd antogs enbart i "Arad”s på läns nivå, men det återstår att se om andra lokala råd kommer att godkänna ett sådant projectil projekt.

En kontroversiell åtgärd antogs i Arads landstingsråd på begäran av Arad County Intercommunity Development Association, Arad County, som begärde upprättandet av en regnvattenskatt.

Regnvattenskatten betalas av rumäner som har affärer, och den nya åtgärden har försökt utmanas vid förhandlingen.

"Det framgår tydligt av gällande lagstiftning att det finns möjlighet att etablera betalning av regnvatten av offentliga institutioner och juridiska personer. Så det finns möjligheten, inte skyldigheten.

 

Jag är förvånad över förslaget att införa denna nya skatt för företagen i Arad, det är en icke-liberal åtgärd. Jag tror att juridiska personer inte borde ha betalats, säger en av kommunfullmäktige, enligt aradon.ro.

Motivering för regnvattensskatten skulle vara att avloppsreningsprocessen är en tråkig och dyrbar, och regnvattenskattintäkterna kommer att användas för att upprätthålla avloppsreningsverket.

Regnskyddsskatten beräknas på grundval av uppgifter från den nationella meteorologiska administrationen. "Vi kommer att ta genomsnittliga regnvädren för varje ort och beräkna skatten. Vi har inte hittat en lösning för att göra beräkningar så individuellt. Vi kommer att förlita oss på meteorologiska rapporter om lokaliteten, inte i grannskap ", säger ADI Water-Canal Director, enligt den citerade källan.




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-03 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP