Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hänger upp tiden på tork

 

Hon ber körsbärsträdet att 

blomma igen fast hösten är...

Hon tänker lära sig att klättra 

så nu står hon ställd inför...

Hon vecklar ut allt som varit 

sen blundar hon en stund innan 

allt kan ses som det är...

I ögats iris blandas sältan och 

sötman till något bräckt som 

flödar fritt inför det som inte 

är hennes att famna. 

” The only way is up, baby” 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-10-03 20:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Från botten finns bara en väg, det är upp!" (Ulf Lundell)
2018-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP