Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tomtar, troll, småknytt, älvor,


Runt elden var de samlade

Runt elden var de samlade

försökte värme få

brandgula lågor speglades

i sorgsna ögon små

Det var sista natten tillsammans,

sista natten för gott

Imorgon voro de försvunna

båd stort och smått

 

För varje människa som slutar drömma

vars fantasi i glömska glider

för varje människa som slutar tro

en av dem faller bort, lider.

På sistone det skett så ofta

samla mod de små behöver

de är så bortglömda någon kan bli

och imorgon är det över

 

 




Bunden vers (Rim) av Lindalou
Läst 98 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-03 22:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skriftat!
2018-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou