Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Höst ge tröst

Svampar i skogen
Sista dansen på logen
Rödgula bladen
Smeker mig på vaden
Vinden ger en kram
Kylan gör mig lam
Det är höst
Så kom
Ge mig tröst




Fri vers av veroniqa perzon
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-03 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

veroniqa perzon
veroniqa perzon