Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Clara

 

Clara,

Kvinna av färger

på barrikaderna

står du

Dina ord 

är hammarslag

männen böjer sig

inför din styrka

Fanor vajar

som rött blod

och du skriker ut

din rätt

 

Jag stod där

och såg Dig

och jag beundrade 

den du var

Aldrig kan jag 

Dig glömma

alltid är Du

med mig

I varje andetag

jag tar

I varje steg

jag går

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-10-03 23:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra där och viktigt!
2018-10-08

    ej medlem längre
En text som handlar att ta ställning. Det som gör människan - revolten (Albert Camus)
2018-10-04

  Annie b'larsson VIP
Jag är med. Definitivt med.
2018-10-04

  ULJO
Bra att föra kampen om kvinnors rätt. Viktigt
2018-10-04

  Feliaxel VIP
Tur att det finns dom som slåss för kvinnors rätt
2018-10-04
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP