Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag vill

 

Dina ord är hammarslag

jag kan känna dem

vibrera inom mig

och jag kryper ihop 

sjunker sakta ner

i ett bottenlöst hav

Ger upp, ger upp detta liv

Är det här allt

Du kan erbjuda mig

Varför ser du inte på mig ?

när  min blick ser dig

varför kan du inte

höra mina andetag

när jag är dig nära ?

Vi är de drunknade

på öppet hav

och allt jag vill,

ja fan allt jag vill

är att du ska 

komma tillbaka

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-03 23:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslor och beröring full av liv och smärtsamhet
2018-10-08

  Solstrale VIP
Synnerligen, det är bra skrivet, och smärtsamt att själv ha erfarenheten om... Igenkänningen slående!
2018-10-05

  Feliaxel VIP
Starka ord
2018-10-04
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP