Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att dra saker till sin spets!


Gäspningens suck!

Är jag trött ska jag bara bli tröttare!
Är jag pigg, ska jag bli trött!




Bunden vers av Mim
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-04 02:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim