Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fiskmås

Jag har lagt mitt liv
i rationalitetens händer
Befinner mig i överljudsfart mach 1,23
Måseskär
Position: (WGS84)
N 58° 09,35'
E 011° 11,45'
riktning 123,8 grader
på väg mot basen
Jakt
Attack
Spaning
19 meter över vattnet
Klockan är 19:12
Tänker på min fru
som läser godnattsagan
om de tre björnarna
för William och Louise
Längtar hem
Vinden blåser fem meter per sekund
från västsydväst
Allt är lugnt

En fiskmås




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-04 03:15



Bookmark and Share


  Baystream
Så mjukt fångat, känslan och ett väldigt speciellt ögonblick
2018-10-04

    ej medlem längre
En ornitologisk dikt kan man kanske säga. Bra och målande beskrivning.
2018-10-04

  Anya VIP
Tycker om denna poetiska rapport. Effektfullt med position och riktning mm.
Vändningen med fiskmåsen...mycket bra.
2018-10-04

  Kungskobran VIP
Härlig symbolik ,
kontrasten mot fiskmåsen som svävar lugnt på 100m höjd med 5km/tim
sökande efter termik spanande
med skarpa ögon efter något ätbart
2018-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP