Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med lätthet

Med lätthet
kan
dagen bäras
När den
förs fram
av
varma händer
mot
skymningen
och vidare
in i
sömnens
oförklarliga
världar




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 768 gånger och applåderad av 29 personer
Utvald text
Publicerad 2018-10-04 09:05



Bookmark and Share


  Iréne S Räisänen VIP
Fina kontraster i en vacker dikt.
2018-10-15

  Iréne S Räisänen VIP
Fina kontraster i en vacker dikt.
2018-10-15

  Midnattssol
vackert
2018-10-13

    ej medlem längre
Det låter som en kärlekshymn eftersom "varma händer" är inblandade. Vackert och rofyllt beskrivet.
2018-10-08

  ~Leonardo~
Sköna ord att få vila sig i, stor harmoni här!
2018-10-07

  Nils-Robert
Vilken fina dikt om vardaglig kärlek
2018-10-07

  Karina"Kia"
Vilken kärleksförklaring,till den du vill förklara resan fram under dagen till sömns......

Det kan vara många som under en dag bär fram än på bästa sätt så man känner sig uppskattad och får värme av andra närstående,som kollegor,nära och så framför allt sin kärlek!

Så varm och så inbjudande fin dikt,mycket som talar här som du "lyfter" fram..
Snyggt!
2018-10-06

  DavidM VIP
Skönt konstruerad text som bär med läsaren på en odyssé genom dygnet.
2018-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP