Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturlighet!

Hon är naturligt het! Se på rubriken! Hon behöver inte gå på glödande kol, ty hon är så vacker!

Om vi bortser från yta...
Vad jag ville ha sagt var detta; Jag är lika naturlig som en antilop.
Även om naturlig som en hjort låter bättre.
Vadhelst är naturligt. Jag är naturlig!




Bunden vers av Mim
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-04 09:19



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Kul ordanalys. Tack! :)
2018-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Mim