Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en längtan...


Jag ser dig när jag blundar

Jag ser dig när jag blundar
hör din röst bland alla
Jag älskar dig Ana

Din hud, dina läppar
doften av dig
blicken som sjunger

Om du kommer
skall jag ge dig min famn

Om du vänder dig bort
skall jag söka

Om du faller
greppar jag din hand

Din själ vill jag bära
din kropp vill jag lägra

Du är den vackraste
den starkaste

Lämna mig aldrig
För utan dig, vem är jag då




Fri vers av La yegua
Läst 422 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-10-04 12:35



Bookmark and Share


  stig wikman
Såååå ljuvlig poesi.

Kram
å
applåd
från
Dalarna.
2019-01-31

    selma..
åhh! sjukt bra! <3
2018-11-13

  helenita VIP
Underbar!
Stark om passion, kärlek.
Gillar!

2018-10-18

  Stisse
Vackert och sensuellt. Fint att läsa många gånger.
2018-10-11

    ej medlem längre
Wow vilken dikt och flyt <3
2018-10-04
  > Nästa text
< Föregående

La yegua
La yegua