Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


på sammetsfötter

 

vandrar jag över din sida

tyst som ett andetag

ankrar jag i ditt hjärta

lyssnar och delar din smärta

slår mig till ro bland böckerna dina



Med lejonröst ska jag sjunga

för den som försöker styra min tunga

mitt ljus det ska brinna

över din dag

som sorg och bekymmer

måste övervinna




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 276 gånger
Publicerad 2018-10-04 13:35



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Om jag vetat då jag skrev den hade jag inte trott det finns människor som gör så
Jag har passerat gränsen för länge sen. Vantro är mitt namn efter allt.

2022-07-19

  morgonstjärna VIP
tack kramar<3
2022-04-12
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP