Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den gåtfulla naturen



Solen fingrar över kurviga sanddyner
skapade ur en mästares hand
stilla dyningar rullar av och an
varifrån kommer de
och vartåt reser de

Om jag frågar hela natten
frågar höjder, väg och vatten
frågar världens alla visa
så får jag inget svar
varthän de drar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 245 gånger
Publicerad 2018-10-04 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP