Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ONDSKA - tanka

Månens bleka ljus

ritar skuggor på väggen

i ondskans boning

Djävulen smilar elakt

slår hårt mot dunig barnkind

          




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-10-04 17:39



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Barn kan ju inte försvara sig så det är både fegt och ont att utsätta barn för ondska av oliks slag.
2018-10-05

  M.Eta
Det finns så mycket ondska i världen. Bra text.
2018-10-05

  Niliboy
Jamenvisst han finns ju!
2018-10-04

  ULJO
Barn som behandlas illa är det värsta som finns
2018-10-04

  Öknens Ros VIP
barnets utsatthet, vuxnas vrede som går ut över de allra minsta.
2018-10-04

  Larz Gustafsson VIP
Och vilka är det djävulen använder sig av, om inte människor.
2018-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP