Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jazz IV

jazzen, improvisationsmusiken
som existerar bara i det ögonblick den skapas

den är som livet självt –
som kan fångas på bild eller film eller i ord

men avbildningen eller inspelningen
är platt och saknar många dimensioner

det enda rätta sättet att uppleva fenomenet till fullo
är där – i nuet och i dess rätta element




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-10-04 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP