Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solnedgång över heden


Dimmorna breder ut sina
grå älvdansslöjor över den tysta heden
skimrande rosenstrimmor
blandas med molnbergens toppar

Ett pärlband av lampor tänds i fjärran

Fullmånens silverskira drömmar
stjärnornas tindrande vals

ett himmelskt kapell spelar i kväll




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 354 gånger
Publicerad 2018-10-04 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP