Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt


mitt på slätten
en krokig tall
och mina drömmar




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-10-04 14:44



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Instämmer med "lodjuret/seglare"
Det finns en viss stämning i haikun,
som tilltalar mig.
2018-10-05

  Annie b'larsson VIP
jag tror jag förstår. hur många är vi inte.
2018-10-04

  lodjuret/seglare VIP
Om jag var du, vilket jag rätt självklart inte är, skulle jag 'välja bort' ordet 'och'. Kanske om så är nödigt, ordet 'samt', kunde spela med.
2018-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP