Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månntro

 

 

allomfattande

kärlek

kan jag knappast

famna runt

 

en issörjespejare är jag,

fäst vid kaos

med frostblommefrågan

Var finns sprickan

där tjäle gjutes inuti

 

i utandningen kommer minnet

pusten av ett Ja

vars skepnad växte

virvlande vidare

i himlars hav

 

jag håller krampaktigt

hågkomstens spillra

ett uns

 

bara ett frö har jag kvar

i min hand

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 341 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-04 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg