Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bunden eller obunden?

boken
är gärna bunden,

i betydelsen inbunden
men också helst obunden

i den stunden
sekunden
när läsaren, kunden

känner på den
tar den i handen
och öppnar den

bläddrar i den
läser i den
kanske blir dess vän?

och fastän
författaren, poeten
för länge sen
släppt ifrån sig den

så talar boken
nu till sin nya vän
som är trollbunden
fast i förtrollningen

och avunden
mot den, en av dem
som gillar BDSM

en som är bakbunden
men
trots det obunden

den här pratstunden
är tidsbunden
och mot den bakgrunden
för den oss mot avgrunden...




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-04 17:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kan relatera till detta. Särskilt vers sju och tio är så välformulerade. Applåder!
2018-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP