Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVART DRÖM

Färden den går i cirkel
när du ror med udda åror.

truten som lyfte
från klippans
svarta häll
skriker, ro hemåt

Borta vid rodret sitter far
muttrar och knarrar,
mor har kask på spisen
nu jag känner doften.

Det är fabriken kära far
med parrodd jag vet
kan man hopa och dra,
nu jag svettas vid bruten åra.

© Bosse 4 oktober 2018.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 171 gånger
Publicerad 2018-10-04 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten