Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sista minuten klokuggla :)



hohooo? var är du? åh där! förlåt det blev sent, jag är ute i sista minuten. det är mörkt som en säck nu. varför nacken igen? men söta du, jag tittar på ditt foto
varje dag? ditt ansikte är det första som möter mig, när jag öppnar datorn. varför tror du mig inte? hur kan jag glömma dig, omöjligt älskade uggla. jag har kvar alla brev! och du kom ihåg att gratta mig den 9 december och jag grattade dig den 13 december. det var väl du som grattade mig? skämta inte nu.

du vet väl att lycka är att hitta någon som är lika knäpp som man själv! :) å , se inte så harmsen ut! det var ju bara ett skämt! snälla knäpp inte ihop näbbet så där du kan bli sån. är tillräckligt förvirrad av allt. OOO ? jo, det är jag och jag undanber mig dina nickningar och flaxandet med pekpinnen! det är inte hälsosamt att bli stressad! nä, varken för människor eller djur faxist, det förkortar livet! en tröstekram tack den behövde jag! trodde det var du och din bror hum - men det är någon annan också. en hel bataljon . OOO? en armé med myror en hel myrstack ! oooo! ah då förstår du.

sitter numera i fosterställning och väntar på våren så jag kan hämta dig!
älskar dig oavsett---jodå! Suckarnas skog! hur mycket? mer än armarna räcker till!
så konstigt du låter...spinner du? :D. trodde det bara var katter som gjorde det när de är nöjda??? vad?? vad har du? din skämtare..en bandspelare!!
jag tänker inte fråga var du fått tag i ett band med kattspinnande på!!
hahaha det var faxist roligt! ;D. jag kom hem för en stund sedan, såg vindkraftverkens röda ögon blinka då jag närmade mig kusten, dimhöljd blick vart jag än såg. vindrutetorkarna arbetade stundtals för högtryck. de bakomliggande bilarnas lyktor stirrade irriterat när jag sniglade mig framåt i kön.
var inte hemma förrän 19.30.
varför jag inte kom genast? katterna skulle också ha kvällsmat. har godis med mig! oj! tat lugnt sluka inte allt på en gång! :) :)

vi går en sväng och kollar in månen. jag har ju pannlampan! högra axeln som vanligt :)
ingen tror sanningen - när människor är så bevandrade i tvärtomlandet så ser de
inget annat än den...och kan aldrig göra annat heller! så låt dem tro på osanningen !




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 245 gånger
Publicerad 2018-10-04 20:10



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
dessutom åker du bil
huva måste in med min bil och serva den
kostar kosing.
skadeersättningen krocken betalar nu
servicen. tur i oturen.
2023-04-27

  morgonstjärna VIP
Medge roliga pratade långa
Monologer med dig
2022-09-29
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP