Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


fundersam



när jag ser allt vi matas med varje dag
förvånas jag inte över om någon
känner sig i upplösningstillstånd
går upp i atomer för att inget förstå

men att sticka huvudet i sanden är inte heller bra
men ta det lugnt ...vi är som mest rädda i situationer,
som vi vet minst om och att oroa sig

så se det från den ljusa sidan, det finns en enkel lösning
- att lära sig mer

Rädsla bottnar alltid i okunnighet, säger de som förstår





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 281 gånger
Publicerad 2018-10-05 11:52



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
skriver under efter praktisk erfarenhet.
2022-10-23

  morgonstjärna VIP
hm det stämmer faktiskt. när vi inte förstår blir vi rädda för det oväntade.
när vi vet känner vi oss trygga
2018-11-28
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP