Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avundsjuka

ibland 

är kanske frågan säregen 

men känslan är ändå där

trots att styrkan finns hos mig

så lyser elakheten igenom dig

och du får andra med dig

tyvärr

 

 

men jag skall inte låta mig knäckas av dig

för jag känner inom mig att du bara är 

 

avundsjuk

 

och så fort du kliver in i rummet 

växer en dålig stämning

 

likt en kylig vind

 

far in i rummet 

 

tron på karma finns hos mig

 

 

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-04 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP