Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Moln

Du är fri,
nu.

Fånga dagen,
fånga nuet,
eller låt det bara glida förbi,
låt det ligga still, om du hellre vill.

Vila landande i tanken på att allt är tillräckligt bra
nu.

Du är du,
du är fri,
med dina rättigheter
nu.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-04 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann