Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtvivlan


violinsträngen brast. Misärvirtuosen

fäller salta, beska droppar

de rasande vågorna sköljer över mig

skimrar av ljusen från tusen själar

som släcks och stelnar

till skelett av stearin

tappar kontrollen när kylan växer

till isberg inombords. Född

i Titanics maskinrum

är min kärlek




Fri vers av Paradisfågeln
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-04 21:22



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ditt drastiska språk förmedlar känslan så mycket färg.
sorgligt med isberget.



2018-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Paradisfågeln
Paradisfågeln