Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemligheter

Du
Som ett slag i bakhuvudet
Helt utan förvarning och där låg
Jag
Orörlig av en händelse
Som om det inte va
Du

Eller
Jag




Fri vers (Fri form) av tolvtrettiotre
Läst 173 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-04 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tolvtrettiotre
tolvtrettiotre