Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mona Lisa

han öser sin kärlek i giftiga mängder över mig
jag ler




Fri vers av Dobrica Vukovic VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-16 17:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Inte som Mona Lisa, hoppas jag.
Jag finner målningen motbjudande och skulle gärna bränna den, om jag fick tillfälle.
Jag hatar den, helt enkelt.
2021-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Dobrica Vukovic
Dobrica Vukovic VIP