Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vatten

Vatten är det genomskinligt eller blått? Det vet jag inte men detta har jag förstått. Vatten, water h20 det är en plats där våra fiskar kan bo. Vatten kan man dricka, fast inte så lätt att ha med sig i sin ficka. Blir det kallt nog kan vatten bli till is. Vatten kan också vid värme dunsta som ånga från din spis. Vatten, vatten kul med vatten. Tycker vi människor, men inte katten. Med hjälp av vatten kan du ta en dusch så ifall du hoppat i lera inte luktar usch. Men skämt åsido, vatten är så mycket mer. När vi är ledsna är det tårarna som åker ner. Det går inte att skicka vatten på posten men jag önskar att det gick. För jag önskar att alla i hela världen vatten fick. Så är vatten genomskinligt eller är det blått? Ingen aning men jag ska aldrig mer ta det för givet för när man är törstig är det väldigt gott.




Fri vers (Fri form) av Poesitjejen
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-04 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesitjejen
Poesitjejen