Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


är

 

 

natt

och

 

tystnad

fylld av ljud från insidan

genom 

 

strömmar

 

med tiden

 

räknar jag stjärnor

i mitt universum

och andas

 

 

nytt

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-05 03:40



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Du kan det där med sparsamma ord ...
2018-10-20

  Minkki VIP
Du kan det där med sparsamma ord ...
2018-10-20
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP