Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina andetag

 

 

Invid mig sovande

Dina andetag

lugna, rytmiska

andas harmoni och styrka

 

Ser på dina mjuka armar

som kramar kudden

Det rufsiga håret

som faller mjukt

 

Ligger bredvid och lyssnar

Önskar att se dina drömmar

Kunna prata med dig - ljudlöst

 

Vill bara säga

Jag älskar Dig

 

 




Fri vers av Nils-Robert
Läst 248 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-10-06 18:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ömsinta bilder målade i kärlek med en innerlighet och värme som är underbar!
2018-10-08

  Karina"Kia"
Så vackert och kärleksfullt fint

Väck och säg dom orden"Jag älskar dig"
2018-10-07

  Alysse VIP
Så oändligt kärleksfullt
vamt och mjukt
2018-10-06

  Eva Langrath VIP
Vackra kärleksord
2018-10-06

  ULJO
Fin kärleksförklaring
2018-10-06

  DavidM VIP
Mycket fina rader med en känsla av närhet och samhörighet.
2018-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Robert
Nils-Robert