Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidig morgon

Morgonen
nyper dina kinder

Över taken
har en osynlig hand
pudrat köld
under natten
och
dragit en
frosthinna
över vägen

Viktigare
nu
att hålla balansen
och
värma upp
huset
inifrån




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-10-05 09:59



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Rader rika på atmosfär.
2018-10-06

  Whero
Mycket målande och fin beskrivning.
2018-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP