Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

påminnelse

 

kvillerbäck på villovägar

som vore den här

i porlande trädgårdars

kvitter och lek

 

smittande vindsmek

pustar och frustar

vid vissna grässtjälkar gläntar gröna

hackspetten virvlar livet till ära

gränslösa lov

 

mitt i allt

stiger någon upp

och hasar fram

på smärtans väg

av egen kraft

för oss så svårt

förstå

att döden då

vändes till förlåt

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 418 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-05 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg