Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vägval


Privat
och i politik

Vägvalsdramatik

välja väg

åt ena hållet
eller det andra

Vånda och panik

...vad hade hänt om...

svar jag aldrig får
men inte längre behöver

Det val jag gjort är nu min

Ledstjärna

som jag oförtrutet
gör det bästa av

att följa




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-05 11:07



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
absolut det bästa att göra
lyssna till sitt inre öra ! :)
2018-10-07

  SatansSon
du gör det bra.
2018-10-05
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP