Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leta...


Jag tror jag letade efter någon

Efter dig
Sökte
Trodde kanske
Att du fanns här
Eller där
Fann dig ibland
På ställen
Där jag inte trodde
Du skulle finnas
Men saknade dig
På platser
Där jag trodde jag skulle hitta dig
Du
Någon jag kanske älskat
Kanske älskar lite ännu
Eller mer
Jag tror jag letade efter någon
Jag tror jag letade efter

Dig...



TT

(c) 2018




Fri vers av TT
Läst 286 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-10-05 11:24



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Tycker om denna sköra vackra kärlekshyllning
2018-10-26

    ej medlem längre
Så vacker.
2018-10-17

  Ninananonia VIP
Tycker om den...:)
2018-10-16

  stormengudrun VIP
Den som söker han finner...till slut :-)
2018-10-10

  Maria Sundelin VIP
Sökandet i allt vi gör
Kramar
2018-10-05

    ADI Nehlin
Fint!
2018-10-05
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT