Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgrenig klar! Underbar!

På träffen, sa han ej alls mycke´...
hon höll låda och efter ett långt stycke...
Sa hon, känslor en bra invit...
Oh, sa han, även i hans gebit!
På sportarenor skriks de ut!
Så vi har ju: Samma tycke!








Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-05 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt