Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi människoparvlar - vi kan inte jiddra eller dribbla - med döden - men vi kan - och vi får - ta emot -- av liv - i livet


kostymören



med dödens mått mätt



med livets mått mätt



vem syr kostymen






Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-10-05 12:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och stark!
2018-10-08

  Goraxy 89 Orion VIP
Döden är fortsättningen på livet - Vi byter bara kostym !!!
2018-10-06

    ej medlem längre
Zen på svenska, varat summeras i en fråga, där få av oss väntar sig ett svar ...
2018-10-05

  Baystream
De flesta klädkedjor ägs av HM så...
Erling Persson som grundade företaget, men han är ju visserligen död... så vet det fan faktiskt ;)
2018-10-05
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP