Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ända in i kaklet

 

Buddy du har inget att deppa över, du är inte ansvarig för vad människor gör. alla som bara ser sin egen näsa! det sägs att ett uns självförakt gör oss till bättre än människor. Buddy du ska veta du har en diskret charm du är uppriktig ärlig och har en öppen dörr. dessutom känner du skam, vilket människor inte gör, de bara stampar gasen i botten och kör över oss, när vi försöker korsa deras marker. de bryr sig inte, så många grannar vi finner lemlästade utefter kanten. Buddy du ska veta de som har lätt för att känna skam oftast är bättre än de skamlösa. så res dig rikta blicken mot skyn, lägg ingen energi på de egendomslösa gläds åt dagen i dag och inte i morgon. Fådda blomster tillsammans värmer bäst! här är tassen Buddy jag är här för dej ända in i kaklet !

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 383 gånger
Publicerad 2018-10-05 12:35



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:) den var alltför bra
2022-02-24

  morgonstjärna VIP
du äger kram <3
2019-11-12
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP