Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Prästfjärden mot Garnsviken längsmed Åkers kanal i Österåker


LÅT DIG INTE BLI BORTGJORD UTAV ORD

 

Sida vid sida går du

annan i liknande situation

alla har varit där

snuddat vid stigens gren

där du av mod

har vågat gå bredvid

där de har vänt bort

 

tillägg:

den går ju där

för andra sagt

de där nedslående

orden ...

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-10-05 13:12



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Högst aktuellt tema: Låt dig inte bli bortgjord av ord och propaganda !
2018-10-06

  Bodingen VIP
Orden räcker nog icke till
trots man försöker och vill
att när man på sin syn litar
ändå lyckas kliva på legobitar
2018-10-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ord är ju inte
bara till för att
BYTA, utan
isolering BRYTA
och få livet sen
att så gott FLYTA!

2018-10-05

    Max Poisé
Verkar mer vid din titel och måste erkänna att den står ensam mot resten av texten. Ja jösses det händer mig dagligen att orden förvillar mig totalt...
2018-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP