Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nuet som minne - framtidens glömska


Länge sedan

Ibland får jag en känsla av
att det jag upplever precis här och nu
hände för länge sedan
och att jag bara sitter och minns
mitt förflutna
någonstans i framtiden.

Det är tid som återanvänds bara.

Det låter som en hållbar tillvaro
där allt återbrukas.

Glömskan gör i regel
att det gamla kan kännas nytt
men ändå inte särskilt fräscht.

Det är samma gamla ständighet. 
Inte evighet och tidlöshet.
Men ständighet.

Denna ständiga ständighet.
Nästan oanständigt.

Ofräscht.




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-05 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP