Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lulla - Jalla

Soppan dricker jag
i njutningsfulla klunkar
på altanen
i min hänggunga.
Lulla lulla lulla lulla!

Jag fryser inte ute i regnrusket
jag har filtat in mig.
Lulla lulla lulla lulla!

Idag ska jag köpa regnbyxor
Mina gamla är spruckna i rumpan.
Jalla jalla jalla jalla!

Okey, nu är det dags
upp och ut
och cykla till stan!
Jalla jalla jalla jalla!





Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-05 16:30



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Hahaa... härligt!
2018-10-10

  Lars Hedlin
Oerhört bra!
2018-10-08

  Bengt H VIP
Låter som ljudet av ett sorgfritt hjärta.
2018-10-07

  ULJO
Kläder efter väder
2018-10-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Livsglädje i vardagston, som alltid väcker du lusten till det ena eller andra! Livet ska levas!
2018-10-06

  Respons VIP
Livsnjutningens heliga sång Lulla-Jalla. Du inte bara formulerar den du sprider den också till andra. Tack!
2018-10-06

    Lena Söderkvist VIP
Snacka om att få ändan ur vagnen. Fler borde ta efter.
2018-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP