Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släppa taget

Vilar mitt huvud
tungt mot kudden
Vill inte blunda
Inte somna än
Ögonlocken så tunga
När jag sluter mina ögon
ska jag släppa taget
För alltid




Fri vers av Elinor Sörensson VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-10-05 17:50



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Men inte för alltid...
2020-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP