Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


skuggspel



Månens lyster försilvrar träden
när hon som en Fantom vandrar
i den tysta rymdens hav
Hon ser lindallén skaka sina kronor,
stjärnpuppor som vaggas till vila
av den sömndruckna rymden
och själarna som lyser natten




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 236 gånger
Publicerad 2018-10-05 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP